Internetul este o lume cu posibilitati nelimitate, o lume in care ideile prind viata. Web Design nu inseamna cat costa un site, ci despre cat de important e sa ai un website. Pretul este ceea ce platesti. Valoarea este ceea ce primesti.

Vrei Site?

"Vreau site" a fost primul tau gand, dupa care ai adaugat: "site ieftin".
Se spune ca atunci cand nu ai bani, nu iti permiti sa cumperi lucruri ieftine. In web design, lucrurile nu ar putea sta mai diferit. Tehnologia se raspandeste cu o viteza ametitoare: circa 2.5 miliarde de oameni folosesc Internetul astazi, iar numarul utilizatorilor de smartphone-uri a depasit un miliard. Accesibilitatea tot mai mare a tehnologiei face ca si costurile de productie sa scada. Frumusetea "noului val" este ca oricine isi permite sa aiba un web site ieftin, pe care il poate transforma foarte usor intr-o adevarata mina de aur.

Pret Creare Site

Inainte de a vorbi de lei, euro sau o cotatie pret site, iti voi raspunde la intrebarea "cat costa un site" cu o alta intrebare: de ce iti faci site? Un website pleaca de la o idee clara, iar domeniul tau de activitate este esential. Poate vrei sa informezi. Poate esti un artist care vrea sa transmita ceva ajutat de web design-ul curat, modern, placut ochiului. Poate vrei, de ce nu, sa sochezi (pozitiv). Poate vrei sa convingi oamenii sa cumpere ceea ce "vinzi", cu sau fara ghilimele. Te voi ajuta sa starnesti o reactie, sa ai un site bine structurat, usor de actualizat, pe care sa clientii si colaboratorii sa revina cu placere.

In web design, privim dincolo de aparente. Site-ul tau nu va fi doar o adresa si un web template, sau cateva fisiere pe un server, ci cat se poate de viu si de complex. Dincolo de eleganta si usurinta in navigare pe care ti le furnizam, se ascunde o functionalitate esentiala. Un web site bine gandit si bine pus la punct se promoveaza singur si va fi indexat natural de Google, urcand in paginile de rezultate si aducandu-ti roade constant. Vom stabili impreuna ce valori reflecta afacerea ta, ce cuvinte cheie te definesc in domeniul tau de activitate, vom alege un logo usor de recunoscut. Internetul este despre comunicare, asa ca iti oferim module pentru a-ti facilita legatura cu clientii si vizitatorii tai.

Cand m-am apucat de web design, aveam in fata doua drumuri: primul era sa profit de ignoranta si naivitatea publicului, asa cum fac alte firme web design, sa am o oferta de pret piperata si sa taxez  exorbitant pentru servicii de creare site, sau sa incarc factura la promovare site si optimizare SEO. A doua cale, pe care am ales-o, a fost sa practic un pret site rezonabil, deoarece imi propun sa te ajut si astfel sa crestem impreuna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
SUS